MOBL logo

Professionell blästring och målning varhelst det behövs.

Ytbehandlingslösning som växer med - och följer - ditt företag.

Pekotek MOBL är en transportabel 2-i-1-universalkammare som låter dig bläst, måla och torka allt i samma kammare - praktiskt taget var som helst.

Den här mobila allt-i-ett-lösningen kan ställas in snabbt - manövreras på 48 timmar - och den är bara hälften så stor som en traditionell linje.

Eftersom den är helt modulär kan den utökas till en fullskalig målerilinje om dina behov skulle förändras, vilket gör MOBL till den smartaste och mest kostnadseffektiva mobila lösningen för sprängning och målning som finns idag.  

 

Flexibilitet. Precis vad varje modern produktionslinje behöver.

Produktionsbehovet förändras hela tiden. Och rymden kommer alltid att vara en vara. Pekotek MOBL är en allt-i-ett-ytanläggningslösning som snabbt kan anpassas för att hantera en mängd olika föremål och vara tillräckligt flexibel för att växa när produktionskraven ökar.

Vill du öka produktionen? Inga problem. Pekotek MOBL är utformad för utvidgning till en fullskalig komplett linje genom att helt enkelt lägga till följande moduler:

  • Målningslinjemodul (+ 100% kapacitet)
  • Torkugnmodul (+ 50% kapacitet)

Glöm stationära byggnader och strukturer - rörlighet är viktigt

Med Pekotek MOBL får du sprängning, målning och torkning av industriell kvalitet i en mobil enhet. Det är den perfekta blandningen av rörlighet och flexibilitet för att möta dina ständigt föränderliga och växande produktionsbehov - var de än befinner sig.

Pekotek MOBL kan vara igång snabbt - kan användas inom 48 timmar - jämfört med en traditionell målningslinje som kan ta upp till 3 veckor eller längre att ta i drift.

Och med hälften av storleken jämfört med en traditionell linje samt för hälften av kostnaden för en typisk stationär lösning, är Pekotek MOBL också meningsfullt för dina slutresultat. Dessutom har du möjlighet att omvandla den modulära MOBL-behållaren till en fullskalig målningslinje om det behövs.

Pekotek MOBL bygger på avancerad granulär återvinningsteknik

Det finns ytterligare en anledning till att Pekotek MOBL överträffar konkurrenterna som också kan ge ett enormt boost till dina slutresultat.

Till skillnad från traditionella blästerrum med mekaniskt golv använder Pekotek MOBL en unik lösning med transport av luftflöde för att flytta och återvinna slipmedel. Det eliminerar felsöknings-, underhålls- och reparationskostnader jämfört med typiska mekaniska golvlösningar.

Tänk bara, du får enkelhet, tillförlitlighet och låga driftskostnader, utan vinstdödande driftstopp för reparationer.

Se mer

Datadriven produktion. Arbeta smartare.

Data fortsätter att driva produktionsoptimering i alla branscher. Därför är Pekotek MOBL utformad framtidssäkert med digital instrumentpanel som används i realtid.

På så sätt kan du fjärrövervaka ytbehandlingsförhållanden, energiförbrukning och underhållsbehov - för bättre kontroll, ökad produktionslinjeeffektivitet och sinnesro.