Referenser

Se referenser och kundrelationer.

Referenser

Konecranes

Pekotek levererade en kombinerad blästrings- och målerilösning till Konecranes ukrainska fabrik 2009

John Deere

Världens största skogsmaskinfabrik ligger i Joensuu, nästan granne med Pekotek. Pekotek har försett John Deere med ytterligare en målningsanläggning samt moderniseringar av filter och LED-belysning för målerianläggningen.

Ruukki

Pekotek har levererat Ruukki Construction och Rautaruukki tre stora ytbehandlingslinjer för ytbehandling av stora stålkonstruktioner.
Ponsse

Ponsse

Den automatiska spårmålningslinjen som vi levererat till Ponsse har drivits sedan Vieremä-anläggningens tidiga dagar, dvs. i nästan 25 år. Vi har också moderniserat denna linje och t.ex. utökat blästringsanläggningen vid flera tillfällen.
Metso Outot

Metso Outotec

Under 2008 levererade Pekotek en ytbehandlingslinje till Outotec Oyjs underleverantör för målning, denna inkluderade en sprängningsanläggning, en energieffektiv våtmålningsanläggning och tork samt en slungblästringmaskin.

ABB

Hittills har Pekotek levererat sex olika ytbehandlingslinjelösningar till ABB:s finska och estniska anläggningar under 2006 och 2020.

VR

Under åren har Pekotek Oy levererat alla VR: s ytbehandlingslinjer. Vid VR: s anläggningar började vi använda 70-80% effektiv värmeåtervinning redan 1994. Vi levererade också VR med vår första kombikammare, en kombinerad blästringsanläggning 1997....

Midroc Alucrom

Pekotek levererade en mobil blästringslösning till Midroc Alucrom AB i Sverige under 2019. Leveransen inkluderade mobil utrustning och rumslösning för blästermedelsåtervinning och modernisering av uppsamlingsgolvet.

Carelia Corro

Pekotek har kommit överens om ett omfattande underhållssamarbete med Carelia Corro Oy. Samarbetsavtalet omfattar alla Carelia Corro Oy: s kontor och omfattar förebyggande underhåll av ytbehandlingsutrustning och anläggningar samt Pekotek Digital Twin

Mer av vårt arbete finns på Instagram

Se våra aktiviteter och se mer av vårt arbete på Instagram.

Är du intresserad?

Kontakta oss för mer information