14.02.2023 Upphovsman Petri Rautiainen

Pekotek levererade en skräddarsydd ytbehandlingslinje till David Brown Santasalo

Pekotek levererade till David Brown Santasalos nya fabrik i Jyväskylä en energieffektiv ytbehandlingslinje, som inkluderade en våtmålning med torkkammare.
Bild kommer snart

Pekotek levererade till David Brown Santasalos nya fabrik i Jyväskylä med en energieffektiv ytbehandlingslinje, som inkluderade en våtmålning med torkkammare. Båda kamrarna är utrustade med effektiv värmeåtervinning och gasövervakningssystem, vilket gör den till den mest energieffektiva våtmålningslösningen på marknaden. 

Målerilösningen utformades efter kundens behov utan kompromisser. Det speciella med leveransen är de stora öppningsbara dörrarna och takluckor, som möjliggör ytbehandling av stora växellådor på linjen. Mycket tid lades ner på att planera linjen tillsammans med kunden och som ett resultat av detta avslutade vi projektet snyggt inom överenskommen tidsplan. I detta ingår också ett stort tack till kundens projektpersonal och Pekotek Oys erfarna installatörer. 

David Brown Santasalo-gruppen sysselsätter mer än 1 000 personer över hela världen och är en ledande tillverkare av skräddarsydda industriväxlar för den tunga industrins behov.