Professional blasting and painting wherever it's needed.

Pintakäsittely-ratkaisu, joka kasvaa ja liikkuu yrityksesi kanssa.

Pekotek MOBL on mobiili 2-in-1-combiratkaisu, jonka avulla voit raepuhaltaa, maalata ja kuivata kaikki vaiheet samassa kammiossa - melkein missä tahansa. Tämä mobiili ratkaisu voidaan asentaa nopeasti - joka on käytettävissä jopa 48 tunnissa - ja se on vain puolet perinteisen linjan koosta.

Koska se on täysin modulaarinen, se voidaan laajentaa täysimittaiseksi pintakäsittelylinjaksi, jos tarpeesi muuttuvat.  MOBL on älykkäin, kustannustehokkain mobiilipuhallus- ja maalausratkaisu.

MOBL on erinomainen valinta, jos maalaustoiminta halutaan aloittaa vaiheittain kasvaen

 

Joustavuus. Juuri mitä jokainen moderni tuotantolinja tarvitsee

Tuotantotarpeet muuttuvat koko ajan. Ja lattiatila on aina hyödyke. Pekotek MOBL on all-in-one-pintakäsittelyratkaisu, joka sopeutuu nopeasti käsittelemään erilaisia työkappaleita ja kasvaa tuotannon vaatimusten kasvaessa.

Haluatko lisätä tuotantoa? Ei ongelmaa. Pekotek MOBL on suunniteltu laajennettavaksi täysimittaiseksi pintakäsittelylinjaksi yksinkertaisesti lisäämällä seuraavat moduulit: 

  • Maalauslinjamoduuli (+ 100% kapasiteetti)
  • Kuivausuunimoduuli (+ 50% kapasiteetti)

Unohda kiinteät rakennukset ja rakenteet - liikkuvuus ratkaisee

Pekotek MOBL: n avulla saat teollisen mittakaavan raepuhalluksen, maalauksen ja kuivauksen yhdessä liikkuvassa kammiossa. Se on täydellinen yhdistelmä liikkuvuutta ja joustavuutta vastaamaan jatkuvasti muuttuviin ja kasvaviin tuotantotarpeisiisi - missä ne ovatkin.

Pekotek MOBL on ylösajettavissa nopeasti - käytettävissä jopa 48 tunnissa - verrattuna perinteiseen viimeistelylinjaan, jonka asennukset kestävät viikkoja tai pidempään. Ja puolet perinteisen linjan koosta ja puolet tyypillisen kiinteän rakenteen kustannuksista.

Pekotek MOBL on järkevä investointi myös taloudellisesti. Voit kasvattaa linjaasi tarpeen mukaan modulaarisesti ja mobiilit laitokset säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa.

Pekotek MOBL perustuu edistykselliseen rakeenkierrätys-tekniikkaan

Toinen syy, miksi Pekotek MOBL tuo sinulle kilpailuetua, on edistyksellinen rakeen kierrätysteknologia. Toisin kuin perinteiset mekaaniset kierrätysjärjestelmät (raappalattiat), Pekotek MOBL käyttää omaa patentoitua, ilmasiirtoista Non-Waste menetelmää rakeen kierrätykseen. Tämä eliminoi tyypillisten mekaanisten lattiaratkaisujen aiheuttamat tuotannon katkos-, huolto- ja korjauskustannukset.

Tämä patentoimamme järjestelmä mahdollistaa myös maalaamisen samassa kammiossa. Työskentelykammio "huuhtoo" itsensä puhtaaksi jokaisen puhalluskerran jälkeen

See more

Data ohjattua pintakäsittelyä

Datan hyödyntäminen edistää tuotannon optimointia kaikilla toimialoilla. Pekotek MOBL hyödyntää Digital Twin teknologiaa, jonka avulla voit seurata pintakäsittelyolosuhteita, energiankulutusta ja huoltotarpeita etänä - paremman hallinnan, paremman tuotantolinjan tehokkuuden ja mielenrauhan takaamiseksi. Työskentelet älykkäämmin