IOT-ratkaisut

Pekotek on edelläkävijä pintakäsittelyalan IOT ratkaisuissa

Pekotek digitalisoi pintakäsittelyalaa

Olemme ottaneet pintakäsittelylaitosten digitalisoinnin yhdeksi painopistealueeksemme jo vuonna 2017, jolloin toimitimme ensimmäiset Pekotek Digital Twin järjestelmät markkinoille. Näemme digitalisoinnissa merkittäviä hyötyjä loppuasiakkaillemme ja voimme todentaa sen hyödyt.

Pekocare Upkeep

Pekocare Upkeep on huoltojen organisointi ja dokumentointijärjestelmä. Pääset seuraamaan selainpohjaisesta ohjelmasta pintakäsittelylinjasi kuntokartoitusraportteja, lakisääteisten huoltojen viranomaisdokumentteja, varaosien varastosaldoja jne.Ajastetut ennakkohuollot varmistavat linjasi luotettavan toiminnan.

Pekotek Productivity

Pekotek Productivity on tuottavuuden kehittämisjärjestelmä, jossa pintakäsittelylinjan tuotos tuodaan visuaaliseen muotoon analysoitavaksi. Järjestelmä muokkaa esim. maalatut neliöt laskettavaksi dataksi, jolloin voimme tehdä tuottavuutta parantavat toimet tehokkaasti.

Pekotek Digital Twin

Pekotek Digital Twin on 3D mallinnus olemassa olevasta pintakäsittelylinjasta, jossa tuodaan linjan operointiin liittyvä kriittinen data näkyville yhdellä silmäyksellä. Ohjelma toimii selainpohjaisesti l. pääset katsomaan linjasi tilaa ja toimintaa miltä vain selaimelta, esimerkiksi matkapuhelimeltasi. Seuraamalla linjasi kriittisiä toimintoja varmistat sen laaduntuottokyvyn ja toimitusvarmuuden.

Kysy lisää, autan mielelläni!

Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan minulle. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella allaolevan linkin kautta.

Petri Rautiainen
Petri Rautiainen
Business Developer
Myynti, liiketoiminta- ja prosessikehitys
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
ja kysy lisää