Koulutus ja RAMP-UP

Pekotek järjestää tarvittaessa pintakäsittelijöiden koulutuksen sekä tarvittaessa linjan ja pintakäsittelyprosessin kokonaisvaltaisen ylösajon.

Pintakäsittelylinjan hallittu käyttöönotto

Useimmiten pintakäsittelylinjan investoivalla yrityksellä on jo aiempaa kokemusta sen operoinnista. Toisinaan taas pintakäsittelytoiminnot ylösajetaan ilman aiempaa kokemusta. Tällöin on tärkeää, että tarvittavat tiedot ja taidot pintakäsittelytoiminnasta omaksutaan nopeasti ja tehokkaasti. Ilman ammattitaitoista kumppania ylösajossa syntyy turhia kustannuksia ja laatuongelmia.

Koulutuspalvelut

Pekotekin palveluksessa on asiantuntijoita, joilla on omakohtaista kokemusta maalaamoiden operoinnista ja pintakäsittelytöistä. Pystymme kouluttamaan maalareita ja hiekkapuhaltajia laitetoimitusten yhteydessä kädestä pitäen oikeisiin työtapoihin ja toimintamalleihin. Samaten voimme kouluttaa pintakäsittelylinjan esimiehiä tehokkaaseen ja laadukkaaseen prosessin hallintaan.

Koulutuspalvelut käytännössä

Pekotek järjestää pintakäsittelijöiden koulutusta yhteistyössä kumppaniverkostonsa kanssa. Kumppaniverkostoon kuuluu alan oppilaitoksia sekä pintakäsittelyoperaattoreita. Voimme järjestää valmistavaa koulutusta oppilaitosympäristössä sekä oikeilla pintakäsittelylinjoilla. Laitetoimituksen yhteydessä voimme jatkaa koulutusta loppuasiakkaan linjalla, jolloin perehdytään oman pintakäsittelyprosessin erityispiirteisiin ja vaatimuksiin huomioiden myös linjan kunnossapito.

Kysy lisää, autan mielelläni!

Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan minulle. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella allaolevan linkin kautta.

Petri Rautiainen
Myynti, liiketoiminta- ja prosessikehitys
Petri Rautiainen
Business Developer
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
ja kysy lisää