Pekocare Productivity

PekoCare Productivity on palvelu, joka lisää pintakäsittelylaitoksen tuottavuutta.
Enemmän maalattuja osia vähemmällä vaivalla.

Pintakäsittelylinjan tuottavuus

Pintakäsittelyssä ollaan usein tilanteessa, jossa laitteiden käyttöaste on hyvä, mutta kukaan ei tiedä milloin ollaan tuottavia ja milloin ei. Usein on vaikea löytää parannuskohteita, kun ei tiedetä mitkä vuorot ja mitkä tuotantoerät on tehty miten hyvin.

Pintakäsittelylaitoksissa hyvä tuottavuuden mittari on n. 100 000 € / henkilö / vuosi. Usein tämän alapuolelle jääminen johtuu kolmesta tekijästä:

  • Pitkä läpimenoaika
  • Huono täyttöaste
  • Tehoton maalaustekniikka

Maalauslinjan täyttöaste

 Läpimenoaikaa parannetaan vähentämällä turhia värinvaihtoja ja tunnistamalla maalausjonon organisointivirheet. Täyttöastetta parannetaan ripustustekniikalla ja seuraamalla ripustuksen onnistumista. Maalaustekniikkaa voidaan parantaa laiteparannuksilla ja henkilöstön työtavoilla.

Pekocare productivity järjestelmässä orsien täyttöaste dokumentoidaan ja arvioidaan, jonka jälkeen data tuodaan helposti raportoitavaan visuaaliseen muotoon. Kun visuaalinen data on käytettävissä, voidaan tehdä tuottavuutta parantavat optimointitoimenpiteet tarkasti

Henkilökohtainen maalaamokehittäjä osana palvelua

Osana Pekocare productivity palvelua tuotannon analysointi- ja kehityspalaverit käydään nimetyn Pekotekin maalaamoasiantuntijan kanssa. Loppuasiakkaan pintakäsittelyprosessia hiotaan jatkuvan parantamisen hengessä tuottavuuden nostamiseksi.

Kysy lisää, autan mielelläni!

Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan minulle. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella allaolevan linkin kautta.

Petri Rautiainen
Petri Rautiainen
Business Developer
Myynti, liiketoiminta- ja prosessikehitys
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
ja kysy lisää