Raepuhallus

Yksinkertainen ja toimintavarma rakeenkierrätysjärjestelmä eri puhallusmateriaaleille. Ei mekaanisia kuljettimia.

  • lattiakourujärjestelmä puhallusmateriaalin keräämiseen. Matala perustus.
  • puhallusmateriaalin kuljetus, luokittelu ja pölynsuodatus. Vain yksi puhallin koko järjestelmän toimintaan, ei muita siirtolaitteita.
  • kompaktit laitteet, joustava sijoitus, nopea asennus.
  • moniraemahdollisuus; esim. teräsrae- ja alumiinioksidi / lasikuula puhallukseen samassa kammiossa. Ilmasiirtoinen järjestelmä yhdistettynä magneettierottimeen takaa erinomaisen erottelukyvyn ja puhallusmateriaalin vaihdon yksinkertaisesti ja nopeasti katkaisimesta valiten.
  • manuaali- tai robottipuhallus
  • puhaltamon suojatut erikoisvalaisimet
  • prosessiin soveltuvat kammiorakenteet ja seinäsuojaukset
  • yhdistetty raepuhaltamo/maalaamo/kuivaamo.

 

Rakeenkierrätys toimii myös hiekkapuhallushiekan talteenotossa, jolloin siivoamisaika jää pois ja puhallusnäkyvyys pysyy pölynpoiston ansiosta hyvänä.

Toiminnan kuvaus

Raepuhaltamon puhallusmateriaalin käsittely, puhalluskammion ilmanvaihto, pölynpoisto ja jätteensiirto toteutetaan yhdellä puhaltimella. Puhallin on suodattimen jälkeen puhtaassa ilmassa.

Ilma imetään NON-WASTE – lattian imukourujen (2) kautta. Samalla ilmavirta kuljettaa imukouruihin kertyvän käytetyn puhallusmateriaalin luokittimelle (14), josta käyttökelpoinen materiaali palautuu puhallustankille (19). Pölyinen ilma jatkaa suodattimelle (13). Suodattimessa on automaattinen paineilmaimpulssipuhdistus, joka pudottaa jätteen suodattimen pohjalle (16). Pohjalta jäte valuu suoraan jäteastiaan (18) tai siirtyy ilmavirran avulla syklonin (17) kautta jäteastiaan. Puhallin (15) puhaltaa puhtaan ilman joko kokonaisuudessaan ulos (8) (kesäaika) tai ilma palautetaan (6) 80%:sti takaisin kammioon (talviaika). Korvausilma (12) kammioon otetaan joko ulkoa tai ympäröivästä hallista. Tutustu laitteiston toimintaan oheisesta animaatiosta.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön