Pekocare Upkeep

Pekocare Upkeep on huoltosovellus pintakäsittelylinjojen ennakoivaan huoltoon ja niiden dokumentointiin.

Ennakoivan huollon merkitys

Tuotantolinjan keskeinen edellytys on laitteiden korkea käyttöaste. Katkokset käytettävyydessä tarkoittavat suoria kustannuksia ja menetettyä tuotantoa.Muutaman kymmenen euron varaosan puute saattaa halvaannuttaa linjasi useaksi päiväksi. Samoin käy, jos oikea-aikainen huolto laiminlyödään. Piilevät viat jäävät huomaamatta päivittäisessä tekemisessä. Ongelmien sattuessa lakisääteisten tarkastusdokumenttien puute vaikeuttaa vastuukysymyksiä.

Otamme vastuun huoltojen aikatalutuksesta älykkään Pekocare huoltosovelluksen avulla. Kiinteään hintaan kuuluu myös vuosittain tehtävä kuntokartoitus sekä lakisääteiset ilmanvaihto- ja turvalaitehuollot ja niiden dokumentointi.

Kuntokartoitus lähtökohtana

Teemme jokaisella vuosihuoltokäynnillämme pintakäsittelylinjasta kattavan kuntokartoitusraportin, jossa jokainen prosessivaihe on tarkasteltua omana kokonaisuutena. Raportti tallennetaan reaaliaikaisesti Pekocare Upkeep järjestelmään tehtyine huoltotoimenpiteineen ja siitä muodostuu samalla huoltodokumentti ja huoltohistoria. Osana raporttia saat myös listauksen tarvittavista varaosista hintoineen.

Kriittisten toimilaitteiden seuranta

Pekocare Upkeep järjestelmään voidaan liittää myös yksittäisten toimilaitteiden seuranta ja kunnonvalvonta, jolla ennaltaehkäistään ennakoimattomien konerikkojen riskiä kriittisten laitteiden osalta.

Reaaliaikainen varaosatilanteen hallinta

Pekocare Upkeep järjestelmään voidaan liittää asiakkaan tiloissa olevien kriittisten varaosien varastosaldo reaaliaikaisesti. Tämä vähentää konerikoista johtuvien seisokkiaikojen kestoa merkittävästi.

Kysy lisää, autan mielelläni!

Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan minulle. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella allaolevan linkin kautta.

Matti-Esko Ahtonen
Matti-Esko Ahtonen
Huoltopäällikkö
Varaosat, huolto ja after sales
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
ja kysy lisää