Teollisuuden pintakäsittely­järjestelmiä ja -laitteita

Pekotek Oy on suomalainen vuonna 1983 perustettu teollisuuden pintakäsittelyjärjestelmiä ja -laitteita valmistava yritys.  

Projekteja konsultoinnista
avaimet käteen -toimituksiin

Pekotek Oy on suomalainen vuonna 1983 perustettu teollisuuden pintakäsittelyjärjestelmiä ja -laitteita valmistava yritys. Suomessa ja Euroopassa toimii tälläkin hetkellä yli 400 Pekotek Oy:n valmistamaa ja toimittamaa pintakäsittelylaitosta. Asiakkaitamme ovat mm. VR, ABB, Bombardier, Kalmar, Sandvik, Ponsse, Ruukki, Konecranes, Metso, FSP, Alucrom, Carelia Corro jne.

Valmistamme järjestelmät mittatilaustyönä asiakaskohtaisten toiveiden ja tuotantotarpeiden mukaan. Pekotekin oma suunnittelu varmistaa maalaamolinjan joustavuuden ja kustannustehokkuuden muuhun tuotantoon saumattomasti liittyen.

Omat tuotteemme ja oma valmistus Joensuun konepajallamme takaa pintakäsittelylaitteiden toimintavarmuuden yksilöllisissäkin toimituksissa. Teemme projekteja maalaamosuunnittelusta ja konsultoinnista kokonaisvaltaisiin avaimet käteen toimituksiin.

Henkilöstömme

Henkilöstöllämme on pitkä kokemus pintakäsittelyalalta. Keskimääräinen työkokemus alalta on yli kymmenen vuotta. Yrityksemme valmistaa räätälöityjä pintakäsittelyratkaisuja, jossa pystymme hyödyntämään työntekijöidemme laajaa kokemusta. Useilta henkilöiltä löytyy myös omakohtaista kokemusta pintakäsittelytöiden suorittamisesta sekä maalaamoiden operoinnista, jonka vuoksi osaamme ajatella asiakaslähtöisesti

Lisäarvo asiakkaillemme

Käytämme laajaa osaamistamme ratkaistaksemme asiakkaidemme pintakäsittelyhaasteet ja -tarpeet

Valmistamme kestäviä ja energiatehokkaita pintakäsittelylaitoksia

Tarjoamme asiakkaillemme täysin liikulteltavia, mobiileja pintakäsittelyratkaisuja, jotka säilyttävät arvonsa tulevaisuudessa

Pekotek digitalisoi pintakäsittelyalaa

Olemme ottaneet pintakäsittelylaitosten digitalisoinnin yhdeksi painopistealueeksemme jo vuonna 2017, jolloin toimitimme ensimmäiset Pekotek Digital Twin järjestelmät markkinoille. Näemme digitalisoinnissa merkittäviä hyötyjä loppuasiakkaillemme ja voimme todentaa sen hyödyt.

Ensimmäisen sukupolven olosuhdejärjestelmät toimitimme jo yli kymmenen vuotta sitten.

Pekotek ei ole pelkkä laitetoimittaja

Yrityksemme on muuntautunut viime vuosina yhä enemmän pelkästä laitetoimittajasta myös palveluntarjoajaksi, joka voi auttaa loppuasiakkaitamme menestymään heidän liiketoiminnassaan. Pystymme nostamaan tuottavuustyökaluillamme pintakäsittelyasiakkaidemme joka päiväistä suoritusta uudelle tasolle.

Katso yritysvideo

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
ja kysy lisää