Pintakäsittelylinjojen modernisoinnit

Pekotekin erikoisosaamista ovat vanhojen pintakäsittelylinjojen modernisoinnit

Aina uuteen pintakäsittelylinjaan investoiminen ei ole järkevää, jos vanhaa modernisoimalla päästään haluttuun lopputulokseen

Pekotekin erikoisosaamista on vanhojen pintakäsittelylinjojen modernisoinnit. Useimmiten modernisaatioissa korvataan yksi tai useampi pintakäsittelyprosessin vaihe uudella tai kehitetään linjan tehokkuutta täydennysosilla. Tyypillisiä tehokkuus modernisointeja ovat vanhojen maalauslinjojen energiatehokkuuden parantaminen lämmöntalteenottotekniikalla tai vanhan luonnonhiekkapuhaltamon uudistaminen kierrätettävälle teräsrakeelle.

Vanhojen laitteiden purku

Useimmiten modernisaatiohankkeet sisältävät vanhojen elinkaarensa loppuun tulleiden laitteiden purkamisen. Huolehdimme laitteiden turvallisesta purkamisesta ja jätteiden hävittämisestä/kierrättämisestä asianmukaisesti.

 

 

 

Koneasennukset tuotannon ehdoilla

Teemme uusittavien koneiden asennukset joustavasti asiakkaan tuotannon aikatulujen ehdoilla ja tuotantoseisakit minimoiden. Pystymme toimittamaan myös väliaikaisia pintakäsitteyratkaisuja, jos kyseessä on pidempiaikainen tuotantokatkos.

 

Esivalmistellut laitekokonaisuudet

Pyrimme aina toimittamaan mahdollisimman pitkälle esivalmisteltuja kokonaisuuksia, jotta asennusaika loppuasiakkan tiloissa saadaan minimoitua. Valmistus ja varustelu tapahtuu Pekotekin Reijolan toimipisteellä.

Maalaamon lämmöntalteenotolla lyhyt takaisinmaksuaika

Tehokas ja huoltovapaa lämmöntalteenotto palauttaa poistoilman energiasta min 70%. Sen lisäksi automaattinen kaasunvalvonta takaa puhtaat ja turvalliset työskentelyolosuhteet sekä säätää poistoilman todellisen tarpeen mukaan ja mahdollistaa ilman kierrättämisen energiaa säästäen.

Kompakti esikasattu ja -sähköistetty laitteisto, joka voidaan sijoittaa joustavasti olemassa oleviin tiloihin nopealla asennuksella. LTO paketin takaisinmaksu aika on n. 2 - 3 vuotta.

Energiatehokkuus alentaa operointikustannuksia merkittävästi

Ota yhteyttä, niin tutkitaan olisiko teidän pintakäsittelylinjassanne mahdollisuuksia säästää energiaa tai tehostaa toimintaa modernisoinnilla. Tutustumiskäynnin perusteella saamme arviot ja laskelmat säästöpotentiaalista. Tästä käynnistä emme veloita mitään.

Kysy lisää, autan mielelläni!

Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan minulle. Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella allaolevan linkin kautta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
ja kysy lisää