07.02.2023 Kirjoittaja Petri Rautiainen

Pekotek toimitti David Brown Santasalolle räätälöidyn pintakäsittelylinjan

Pekotek toimitti David Brown Santasalon uuteen Jyväskylän tehtaaseen energiatehokkaan pintakäsittelylinjan, johon kuului märkämaalaus- ja kuivaamokammio.
Kuva tulossa

Pekotek toimitti David Brown Santasalolle räätälöidyn pintakäsittelylinjan

Pekotek toimitti David Brown Santasalon uuteen Jyväskylän tehtaaseen energiatehokkaan pintakäsittelylinjan, johon kuului märkämaalaus- ja kuivaamokammio.  Molemmat kammiot on varustettu tehokkaalla lämmöntalteenotolla sekä kaasunvalvontajärjestelmillä, jotka tekevät siitä markkinoiden energiatehokkaimman märkämaalausratkaisun.

Maalaamoratkaisu suunniteltiin asiakkaan tarpeiden mukaan ilman kompromisseja. Toimituksen erikoisuutena on suuret avattavat ovet ja kattoluukut, jotka mahdollistavat erittäin suurten teollisuusvaihteiden pintakäsittelyn linjalla. Linjan suunnitteluun käytettiin runsaasti aikaa yhdessä asiakkaan kanssa ja lopputuloksena veimme projektin sovitussa aikataulussa hienosti maaliin. Tästä kuuluu myös iso kiitos tilaajapuolen projektihenkilöstölle sekä Pekotek Oy:n kokeneille asentajille.

David Brown Santasalo konserni työllistää maailmanlaajuisesti yli 1000 henkilöä ja on johtava räätälöityjen teollisuusvaihteiden valmistaja raskaan teollisuuden tarpeisiin.