19.04.2024 Kirjoittaja Petri Rautiainen

Pekotekilta laaja pintakäsittelylinjatoimitus Weckman Steelille Vierumäelle

Pekotekilta laaja pintakäsittelylinjatoimitus Weckman Steelille Vierumäelle. Pekotekin toimitus sisälsi markkinoiden energiatehokkaimman märkämaalauskammioratkaisun sekä Pekotek Combi yhdistelmä raepuhallus-märkämaalauskammion maalauslaitteineen.
Kuva tulossa

Weckman on aloittanut Vierumäen tehtaalla uuden maalauslinjaston operoinnin. Uusi linjasto on osa Weckmanin perävaunu- ja hallituoteryhmän uudistusstrategiaa. Investointi lisää merkittävästi tuotantokapasiteettia sekä parantaa entisestään tuotteiden laatua ja viimeistelyn tasoa. Ympäristönäkökohdat ovat olleet tärkeässä roolissa uutta linjastoa hankittaessa. Tällä investoinnilla Weckman pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä parempia ratkaisuja ja nopeampia toimitusaikoja.

Maalauslinjasto toteutettiin yhteistyössä Suomalaisen Pekotek Oy:n kanssa. Pekotek on kokenut teollisuuden tuotantoteknologian ratkaisutoimittaja ja pystyy toteuttamaan alan uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden.

Pekotekin toimitus sisälsi markkinoiden energiatehokkaimman märkämaalauskammioratkaisun sekä Pekotek Combi yhdistelmä raepuhallus-märkämaalauskammion maalauslaitteineen. Molempien prosessien olosuhteita monitoroidaan ja tallennetaan Pekotek Digital-Twin IOT sovelluksella.