22.04.2022 Kirjoittaja Maria Smura

PEKOTEK OY ON SOLMINUT JÄLLEENMYYNTISOPIMUKSEN RICHARD STEEN (SWE) KANSSA

Suomalainen Pohjois-Karjalassa tehdastaan pitävä Pekotek Oy on solminut jälleenmyyntiä koskevan sopimuksen Ruotsissa toimivan, vuosia alalla vaikuttaneen Richard Steen:in kanssa.
Kuva tulossa
PEKOTEK OY ON SOLMINUT JÄLLEENMYYNTISOPIMUKSEN
RICHARD STEEN (SWE) KANSSA
 

Pekotek Oy on solminut jälleenmyyntiä koskevan sopimuksen Ruotsissa toimivan, vuosia alalla vaikuttaneen Richard Steen:in kanssa. Jälleenmyyntisopimuksen tarkoituksena on viedä paikallisen vaikuttajan kanssa yhteistyössä suomalaista osaamista ja ammattitaitoa Ruotsin markkinoille.

Yhteistyö

Yhteistyösopimus saatiin aikaan lokakuussa 2021, karujen alaa koskettavien koronavuosien jälkeen. Pekotek Oy ja Richard Steen lähtevät innoissaan tähän yhteistyöhön, toivoen sen hyödyttävän molempia. Pekotekille avautuen jalansija Pohjoismaihin, sekä Richard Steenille uutta innovatiivista osaamista suomalaisella ammattitaidolla. Yhteistyötä on yhdessä pedattu jo ennen COVID-19 pandemian alkua, mutta pandemian puhkeaminen sotki ja viivytti vientimyyntisuunnitelmia.

Toiveena yhteistyön pohjalta on laajentaa toimintaa Ruotsista myös Norjan markkinoille, sekä myöhemmin muualle Pohjoismaihin.

Yhteisvoimin suomalaista osaamista Pohjoismaisille markkinoille.

Richard Steen

Richard Steen on yrityksenä oman asemansa lunastanut Ruotsin teollisuusalalla jo vuodesta 1972 asti. Alun perin Oslossa toimineen Richars Steen & Sønn AS yrityksen tytäryhtiönä rekisteröity yritys aloitti liiketoimintansa hiekkapuhalluskoneilla ja täydellisillä puhallusmaalauslinjoilla.

Nykyään tytäryhtiö toimii perheyrityksenä Anna-Carin ja Mats Englundin omistuksessa. Yritys toimittaa asiakkailleen isompia täysiä laitoksia sekä erilaisia kulutustarvikkeita ja varaosia.