25.05.2022 Kirjoittaja Maria Smura

MOBL 2-in-1 puhalluskammion lanseeraus PaintExpo 2022 messuilla Karlsruhessa

Huhtikuu 2022 oli Pekotekille monen kuukauden työn tuloksen huipennus, kun pääsimme Saksan Karlsruheen lanseeraamaan uuden MOBL-yhdistelmäkammiomme.
Kuva tulossa

MOBL 2-in-1 puhalluskammion lanseeraus PaintExpo 2022 messuilla Karlsruhessa

 

Huhtikuu 2022 oli Pekotekille monen kuukauden työn tuloksen huipennus, kun pääsimme Saksan Karlsruheen lanseeraamaan uuden MOBL-yhdistelmäkammiomme. Saksan matkalla oli kaksi agendaa; Tuoda MOBL markkinoille uutena tuotteena sekä kuulostella uusia mahdollisia jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita niin Saksaan kuin muuallekin Eurooppaan sekä maailmalle.

Messumatka Karlsruheen oli tarkoitus tehdä jo vuonna 2020, mutta COVID-19 pandemian takia messuja siirrettiin kahdella vuodella. Messumatka ja ilmapiiri messuilla oli mieleenpainuva. Se kuinka maailma aukeaa ja miten maailmantilanteet ovat vaikuttaneet myös pintakäsittelyalaan oli kaikkien huulilla, mutta paluu takaisin normaaliin huokui ilmassa huojentuneisuutena neljäpäiväisillä messuilla.

Keskustelut messuilla olivat todella antoisia sekä kiinnostus sekä patentoitua raepuhalluskouruamme, että täysin liikuteltavaa MOBL-kammiotamme kohtaan oli vahvaa. kommentit kuten ”En ole koskaan nähnyt mitään tällaista” oli ensimmäistä kertaa näin isoilla messuilla osastoa pitävälle aina positiivista ja helpotus. 

Tapasimme messuilla myös entisiä asiakkaitamme niin Suomesta kuin ulkomailtakin.  Allekirjoittaneelle tämä oli ensimmäinen kerta, kun suunnittelin kansainväliset messut ja vaikka ensikerralla tehdään jo paljon paremmin, oli lopputulos tällä kertaa hyvin palkitseva. Osasto oli tyylikäs ja reissu kokonaisuudessaan onnistunut.

Maria

Markkinointipäällikkö